İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Rezan Has İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, okulumuzda iki gün süren bir etkinlik düzenledi. Etkinliğin ilk gününde okulumuz öğretmen ve öğrencilerine temel afet bilinci eğitimi verilirken, ikinci gününde ise gerçeği aratmayan bir tatbikat yapıldı..

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın öncüsü, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımızda, okulumuz öğrencileri etkinliklerini sergilediler.

Kas

Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinlikler ile kutlandı..

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz..

19 MAYIS ATATÜRK' Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI kutlu olsun.

Nis

Okulumuz 3-A sınıfı öğencilerinden "23 Nisan" konulu resim çalışmaları.

Nis

Sevgili öğrencilerimiz evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yılı ve vatan şairi Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü programını okulumuzda gerçekleştirdik.

Mrt

Okul-Aile Birliğimizin, velilerimiz için düzenlediği "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" yemeği.

Mrt

Veli Akademileri Mart ayı konuğumuz, Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın "Serkan AZAP" idi.

"Olumlu Tutum ve Davranışlar" konulu semineri için kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Haftası için hazırlanan pano çalışmalarımızdan kareler..

Şbt

Geleneksek Çocuk Oyunları SEK SEK Oyunu'nda il finalinde üstün başarı göstererek birincilik elde eden 3-D Sınıfı öğrencilerimizi ve özverili çalışmalarından dolayı sınıf öğretmenimiz İbrahim Önder ÖZTÜRK'ü tebrik ediyoruz.

Şbt

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından düzenlenen 1. Çocuk Kitapları Şenliğine bizler de katıldık.. Kitapmatiklerimizi açtık ve fuardan kitaplarımızı aldık.

Şbt

Okulumuz 4/D sınıfı velisi, 15 Temmuz Gazisi Yusuf AK'a geçirdiği ameliyat sonrası, Okul İdaremizce evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.