İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Rezan Has İlkokulu

Kas

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Öğretmen Seminer Programları" kapsamında, "İş Yaşamında Etik Kurallar" konulu Seminer, Didem HASAR tarafından 4 oturum olarak sunuldu. Kendisine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin AYDOĞDU adına Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Kas

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen - 73 okuldan 400'den fazla Öğretmenin katıldığı gezi programında, Okulumuz Öğretmenleri ile Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda 10 KASIM  ATATÜRK'ü ANMA HAFTASI pano etkinliklerimizden kareler ..

Kas

Gelecekte bu topraklarda yaşayacak nesillerimize daha yeşil bir ülkeyi, sağlıklı bir geleceği miras bırakalım..

11 Kasım Saat 11.11'de 81 İl'imizdeki 2023 noktada 11 milyon fidan toprakla buluştu.

Kas

Veli Akademileri Projesi Kapsamında, Psikolog Ayten ATAÇ ve Psikolog Naime Büşra TAKAR "Aile İçi İletişim" başlığında velilerimize Seminer verdiler.

Kendilerine Teşekkürlerimizi Sunuyoruz..

Kas

Maltepe İlçe Sağlık Müdürlüğünden, Diyetisyen Nur Sinem UÇAN ve Fizyoterapist Sümena HAREKET ''Sağlıklı Beslenme ve Hareket'' konulu semineri öğrencilerimize sundular. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz..

Kas

Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan akaurtuluş Savaşının neticesinde ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 96. Kurtuluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını başta olmak üzere İstiklalimiz uğruna hayatlarını feda eden tüm Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan seçimde belirlenen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Katılımcı velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ekm

Maltepe İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Gülümseyen Çocuklar Şenliğine katılım sağladık.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı ve farkındalık uyandırmak için Anasınıfı öğrencilerimiz tarafından, okulumuz çevresindeki sokak hayvanlarına mamalar dağıtıldı.

Duyarlı öğrencilerimiz çok farklı ve renkli görüntüler sergilediler..

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü Programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programda Öğrencilerimiz hazırladıkları etkinlikleri sundular.

Eyl