İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Rezan Has İlkokulu

Şbt

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi sonunda karnelerini alan öğrencilerimizden kareler..

Ock

Veli Akademileri kapsamında konuğumuz, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Diyetisyen "Melike GÖNDER" idi. Diyetisyen konuğumuz sağlıklı beslenme konu başlığında seminer verdi. Çalışma kapsamında, koordinasyon için Okulumuz Rehber Servisine ve desteklerinden dolayı Okul Aile birliğine de teşekkür ederiz..

Ara

Okulumuz Sek Sek Takımı, İlkokul 3. Sınıflar kategorisinde Maltepe Birincisi olarak bölge Finalini 1. olarak geçerek İstanbul İl Karşılaşmalarına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimize ve Önder öğretmenimize İl'de başarılar diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz, KİDZANİA etkinliğinde eğlenirken öğrendiler..

Ara

"Ali Nar İmam Hatip Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri, okulumuz Anasınıfını ziyaret etti. Öğrencilerimiz ile birlikte etkinlik yaptılar..

Ara

Veli Akademileri programında Aralık ayında konuğumuz, Maltepe Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olan Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Sayın Yrd. Doç. Dr. Gresa Ç. BULUT  idi.

Akademisyen konuğumuz, "Teknoloji Bağımlılığı" konusunda velilerimize çok yararlı bir seminer verdi.. Kendisine Teşekkür Ediyoruz.

Ara

Okulumuz Sek Sek Takımı, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvasında Minikler kategorisinde İLÇE BİRİNCİSİ oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, sorumlu öğretmenleri Önder Bey'e teşekkür ediyoruz...

Ara

Okulumuz Sek Sek Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvasında ilk gün yapılan maçını kazandı. Öğrencilerimize final yolunda başarılar diliyoruz..

Ara

Okulumuz öğrencileri BİLİM ÜSKÜDAR'ı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz için eğlenceli ve verimli bir bilimsel etkinlik oldu.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Atif ALA, beraberinde Daire Başkanları, Sayın Mahmut BOĞA ve Sayın Oktay ÖZTÜRK ile beraber okulumuzu ziyaret ettiler. Görüşmede İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hamit İYİGÜN de bulundu.

Kas

Okulumuz Okul Aile Birliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Öğretmenlerimize yemek programı düzenledi.

Okul Aile Birliği Başkanımız Selvi MERGEN başta olmak üzere emeği geçen OAB üyelerimize ve okul çalışanlarına, bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyoruz..

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Okulumuz 4/A Sınıf Öğretmeni Cengiz ŞAHİN, Öğrenci ve Velilerinin katılımlarıyla, "Ankara Gezisi" gerçekleştirildi. Gezi'ye giden 4/A Sınıfı Ekibi, ANITKABİR ve TABİAT MÜZESİ'ni ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladık.. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.